Hero vector

Tot hoe laat verwerkt DAVO Fulfilment Services orders?

Alle bestellingen die voor 22.00 uur in uw webwinkel binnen komen, worden nog dezelfde dag ingepakt en verzonden. Dit betekent meestal dat de bestelling de volgende dag bij uw klant afgeleverd wordt. Bestellingen die op zaterdag of zondag geplaatst zijn, worden op maandag verstuurd en op dinsdag afgeleverd. De klant kan zijn/haar pakje volgen via Track & Trace van de vervoerders.

Direct aanvragen Offerte aanvragen
Tot hoe laat verwerkt DAVO Fulfilment services de orders

DAVO Fulfilment Services maakt gebruik van alle vervoerders. Via Paazl hebben we een rechtstreekse verbinding om zendingen aan te melden en Track & Trace informatie aan uw klant te kunnen doorgeven.

Zelf kunt u de informatie on-line en real-time volgen via de portal van ons Warehouse Management Systeem.

We werken het meest samen met DHL voor de verzending van uw pakketten. Daarnaast worden ook pakketten verstuurd met PostNL en Fedex.

U kunt zendingen ook op afhaalpunten laten bezorgen. Dit betekent dat uw klant kan aangeven op welke locatie hij of zij het pakket bezorgd wenst te hebben.

Met een eigen Paazl account kunt u uw klanten nog veel meer mogelijkheden bieden.

Neem contact op met DAVO

Heeft u vragen, of wilt u weten hoe DAVO u kunt helpen met de e-fulfilment van uw webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom meer te weten over onze dienstverlening.

footer vector