Hero vector

Logistiek webwinkel uitbesteden

DAVO Fulfilment Services, voor webshops die de zorg van logistiek graag aan een specialist willen uitbesteden.

Direct aanvragen Offerte aanvragen
Logistiek webwinkel uitbesteden

E-commerce is al jarenlang een groeiende markt. Dit gaat samen met de groei van diensten ten behoeve van deze markt, zoals e-fulfilment. De toenemende groei aan online bestellingen kan voor veel webwinkeliers lastig zijn. Want u wilt natuurlijk niet inboeten op de kwaliteit van de verzending. Als webwinkelier staat u dan al snel voor de keuze om de logistiek webwinkel uitbesteden aan een organisatie zoals DAVO Fulfilment Services. De voordelen hiervan zijn overduidelijk: dalende kosten, toenemende automatisering en tijdswinst. Tijd die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de verdere ontwikkeling van uw webwinkel.

Logistiek webwinkel uitbesteden 2

Webwinkel logistiek uitbesteden kent vele voordelen. Zo hoeft u geen tijd te besteden aan het verpakken en het verzenden van producten. Dit is niet alleen tijdsefficiënt, maar levert ook financieel veel voordeel op. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen eigen opslagruimte te huren. We hebben de voornaamste voordelen al opgesomd, maar hieronder noemen we de top vijf argumenten om de logistiek van uw webshop uit te besteden:

  • U bespaart tijd en geld. Dit kunt u in andere factoren van uw onderneming stoppen, zoals marketing en sales.
  • De kosten zijn te overzien. Wij hebben goede afspraken met bezorgdiensten en andere relevante logistieke partners. Hierdoor is fulfilment al snel rendabel, vaak al vanaf een 20-tal aan bestellingen per dag!
  • Het serviceniveau van uw webshop gaat omhoog. Denk aan snelle bezorging (voor 22:00 besteld, morgen in huis), snelle retour afwikkeling en een verbeterde klantenservice.
  • Uw producten worden veilig opgeslagen en zijn verzekerd tegen waterschade, diefstal en brandschade.
  • Wanneer u op vakantie gaat of ziek bent, gaat het logistieke proces gewoon door! Dit biedt u meer (financiële) zekerheid.

Transparant zaken doen staat centraal bij DAVO Fulfilment Services. Om deze reden noemen we ook de nadelen van het uitbesteden van de logistiek, dit zijn:

Maar om het geheel met elkaar te vergelijken houden we rekening met de kosten die u zelf zou maken als u een bestelling zou moeten verzenden. Houd rekening met een bedrag van circa €10,-.

Dit bedrag is inclusief het inpakken van de bestelling, het verzenden ervan, de opslag van alle producten, het
verzamelen, de verpakking van het product (doos, vulmateriaal en tape) en de verzendkosten.

Bij DAVO Fulfilment Services hebben we kristalheldere afspraken met meerdere bezorgdiensten en andere logistieke partners. Hierdoor kunnen wij onze services voor een goede prijs aanbieden. Geïnteresseerd in het uitbesteden van uw logistiek aan Davo Fulfillment Services? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dit kan door ons te bellen op 088 – 028 43 70 of te mailen naar [email protected].

Direct aanvragen Offerte aanvragen

Neem contact op met DAVO

Heeft u vragen, of wilt u weten hoe DAVO u kunt helpen met de e-fulfilment van uw webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom meer te weten over onze dienstverlening.

footer vector